Chladící výstavní regálová nerezová vitrína 86.902,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 13.3.2024 10:03 Typ: Nabízím Kategorie: Víno a Vinotéky Od: Frolich Miroslav Město: Velké Bílovice

Námi vyráběné vitríny jsou vyrobeny z vysoce kvalitního nerezového materiálu, který jim dodává nejen moderní vzhled, ale také zaručuje dlouhou životnost. Otevřené poschoďové police doplněné čelní průhlednou stěnou z plexiskla perfektně prezentují Vaše produkty, zatímco jejich celková kapacita 120 až 150 lahví uspokojí i ty nejnáročnější požadavky.

Účinné kontaktní chlazení polic zajišťuje, že každý produkt je udržován při optimální teplotě, a díky možnosti doplnění pomocného ventilátoru, který lze ovládat samostatně, je zajištěna dokonalá cirkulace chladného vzduchu. Kompresorové chlazení s ekologickým chladivem je šetrné k životnímu prostředí, což je v dnešní době nezbytné.

Vitrína se může pochlubit moderním designem a osvědčenou odolnou rámovou konstrukcí. S zatahovacími madly a pojezdovými kolečky s brzdou je její manipulace snadná a bezpečná. Chlazený šuplík umožňuje předchlazení lahví než je umístíte na police, a digitálně nastavitelný termostat zaručuje přesnou kontrolu teploty.

Navíc, pokud hledáte něco specifického, umíme vitrínu vyrobit i na míru podle vašeho zadání, rozměrů a designu, a dokonce nabízíme provedení ve dřevěném designu. Tato chladící vitrína je nejen funkční, ale také vizuálně přitažlivá, což je důležité pro každé obchodní prostředí.

Odpovědět na inzerát
Vaše jméno:
Váš email:
Zpráva: